Jack & Jo

Hallo allemaal!

Aangenaam kennis met jullie te maken. Ik ben Jack. Op deze foto’s ben ik 11 weken…vinden jullie mij nu ook al stoer met mijn werk-jas aan?

Ik ga namelijk de buddyhond van Jolanda worden. Als ik dit stoere werkjasje aan heb, ben ik aan het trainen. Leuk, spannend en super enthousiast.

Mijn baasje heeft FNS ( het echte woord is veels te lastig om uit te spreken) Jullie kunnen op deze site kijken wat dat inhoud: http://www.neurosymptoms.org

Een hele lijst met wat er kan gebeuren en ze heeft deze klachten bijna allemaal.

Wat nou het vervelende is …ze weet nooit wanneer, waar en welke klachten er komen. Soms zelfs meerdere tegelijk.Ze is een echte levensgenieter en wil nog van alles. Maar dat is wat lastig zo en niet veilig.En toen tadaaaaaaa daar kwam ik in beeld!!

Door mij is er

– én een kans dat de aanvallen wat minder worden,

– én voor zeker wordt het veiliger voor haar,

– én kan ik helpen als het toch niet helemaal goed gaat.Maar daar is een lange tijd training voor nodig en helaas is dat niet gratis. Zo’n training is heel intensief maar ook super leuk, helaas wordt deze begeleiding en training niet vergoed door de verzekeringsmaatschappij. En daarom staat mijn verhaal hier op deze site in de hoop dat jullie ons kunnen ondersteunen.

Ik wil heeeeeeel graag het allerbeste maatje voor Jolanda worden. En dat we daardoor nog veel kunnen gaan genieten en beleven.

Inmiddels ben ik al een beetje ouder en hebben gelukkig al veel mensen geholpen door een donatie te doen, maar het is nog niet genoeg helaas. Ik ken al heel veel, maar ik ben nu nog een kleine puber. Ook voor dat laatste stuk heb ik een intensieve begeleiding nodig.

Willen jullie ons misschien ondersteunen, zodat we het laatste half jaar ook goed kunnen afmaken.

Elk bedrag is welkom al is het maar 1 euro, daar zijn we al heel blij mee.

Dat kan door op de knop te drukken en te doneren maar je kan ook een x bedrag overmaken op NL21TRIO0781508290 Stichting Animals4people onder vermelding project Jack & Jolanda

Dank jullie wel alvast!!

Jack en Jolanda

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.